domingo, 31 de enero de 2010

Curs gratuït sobre xarxes socials el divendres 5 de febrer a Barcelona

APS Networking "6 Graus" inicia aquest divendres, dia 5 de febrer, un nou cicle de conferències gratuïtes que amb el nom de 6º NetworkerClub (Networking Business Club) tindrà lloc tots els primers divendres de mes. En aquesta primera xerrada es parlarà dels beneficis, els avantatges, les oportunitats i els riscos de les xarxes socials.

La trobada es farà al centre Mens Venilia (Gran via de les Corts Catalanes, 843) de Barcelona de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

A banda d'aquestes conferències gratuïtes del primer divendres de cada mes, APS Networking també organitza altres activitats cursos (el segon dimarts del mes) i events (el segon dijous de cada mes).

miércoles, 27 de enero de 2010

Grèra estrena l'speed networking dels dinars de l'AIJEC

Una vintena d'empresaris i emprenedors de diversos sectors van participar a l'speed networking previ al dinar mensual de l'AIJEC, que ha tingut lloc aquest dimarts a Barcelona. En la trobada van participar representants del món de les finances, la formació, els serveis a les empreses, la comunicació i el màrqueting o la biotecnología, que es van mostrar satisfets dels contactes aconseguits i, en alguns casos, per la possibilitat de poder col·laborar en projectes comuns.


En l'speed networking, els participants expliquen les seves empreses i els seus negocis -durant quatre minuts- a cada un dels altres asistents, formant parelles que van cambiant quan s'esgoten els quatre minuts. D'aquesta manera es es facilita una gran quantitat de contactes i una informació molt completa en un curt període de temps.

L'acte, que va precedir al dinar mensual de l'AIJEC que en aquesta ocasió va protagonitzar el profesor de l'IESE Pedro Nueno, és fruit de l'acord entre aquesta associació i l'empresa de serveis empresarials Grèra. Segons l'acord, Grèra organitzarà un speed networking previ a cada dinar.

El profesor Nueno va explicar la seva experiència com a emprenedor, com va organitzar l'escola de negocis que dirigeix a la Xina i els projectes que té de repetir l'experiència a Ghana.

Els propers convidats de l'AIJEC seran Ferran Soriano (10 de febrer), Artur Mas (3 de març), Sandro Rosell (7 d'abril) i Joan M. Nin (5 de maig). Ja podeu anar prenent nota en les vostres agendes si no us voleu perdre l'oportunitat de viure aquesta experiencia.

viernes, 22 de enero de 2010

Èxit de participació al Getting Contacts de Sentmenat

Un total de 150 empresaris es van trobar aquest dijous, 21 de gener, al Getting Contacts de Sentmenat (Vallès Occidental). La trobada de networking es caracteritza per les entrevistes ràpides amb una agenda d'entrevistes programada prèviament.

La jornada va començar amb la benvinguda per part de l'alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, i una ponència del què és fer networking a càrrec de Juanjo Villalobos, de l'empresa SUMMA, organitzadora dels Getting contacts.

Aquesta jornada de contactes empresarials també va comptar amb la col·laboració de l'empresa Grèra, donant suport en l'organització i la difusió de l'acte. En acabar l'acte, els empresaris assitents van es van mostrar molts satisfets pels resultats obtinguts durant la jornada.

El proper Getting Contacts es farà el 10 de febrer a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), on s'espera una assistència de 250 empresaris.

martes, 19 de enero de 2010

Speed networking i dinar amb Pedro Nueno, primer acte d'AIJEC i Grèra de 2010

Els Dinars d’Emprenedors de l'AIJEC tornen amb el nou any. El proper dimarts 26 de gener, a l'Hotel Eurostars Grand Marina de Barcelona, el prestigiós professor de l'IESE Pedro Nueno inaugurará el cicle “Reflexions des de l’experiència 2010” a les 14.00 hores amb una intervenció que girará al voltant de l’empresa, l'economia, la crisi i altres temes d’interès per als joves empresaris.

Abans del dinar, a les 13.00 h, els socis de l'AIJEC que ho desitgin podran participar a un nou AIJEC Speed Networking, el primer acte que l'associació organitzarà conjuntament amb l'empresa Grèra.

El preu dinar és de 25 € per als socis. Podeu demanar més informació a l'AIJEC (Jesús) o a través dels correus aijec@aijec.es o comunicacio@aijec.es.

lunes, 18 de enero de 2010

AIJEC confia en Grèra per fer un speed networking mensual

L'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya, AIJEC, ha arribat a un acord amb l'empresa Grèra per organitzar un speed networking mensual abans dels Dinars d'Emprenedors que organitza aquesta associació, i als quals convida personalitats del món econòmic i de l'empresa.




Grèra posa al servei de l'AIJEC el seu know how en l'organització d'aquest tipus d'actes que tenen com a objectiu promoure els contactes i l'intercanvi d'idees de negoci entre els participants, amb un temps curt i limitat per poder treure el màxim rendiment a la trobada.

El primer speed networking fruit d'aquest acord tindrà lloc dimarts que bé, dia 26 de gener, a l'Hotel Eurostars Grand Marina de Barcelona, i posteriorment hi haurà una conferència del professor de l'IESE Pedro Nueno.

viernes, 15 de enero de 2010

Grèra i Getting Contacts prediquen amb l'exemple i fan un acord de networking

Grèra i Getting Contacts, dues empreses especialitzades en la promoció i organització d'actes de networking, han arribat a un acord de col·laboració en el que suposa un clar exemple de posar en pràctica allò que prediquen: que el networking pot tenir múltiples aplicacions, i que una d'elles és compartir les habilitats de cadascú per a un objectiu comú.

Els primers fruits d'aquesta col·laboració entre Grèra i Getting Contacts es podran veure ben aviat en els actes de speed networking previstos properament a Sentmenat (Vallès Occidental), el dia 21 de gener; a Sant Feliu de Llobregat (Baix Lolobregat), el 10 de febrer, i a Montgat (Maresme), el 18 de febrer.

miércoles, 13 de enero de 2010

Primer networking de l'any amb 6 Graus a Barcelona

Quina millor manera de començar l'any que fent networking. És el que proposen des de 6º NetworkerClub, que n'ha organitzat una sessió doble a l'Oshum Concept Club Barcelona per a aquest dijous dia 14 de gener .

Primer, de 8 del vespre a 10 de la nit, hi haurà una trobada de networking professional: la Barcelona 6 Graus Networking and Negocis. Una bona oportunitat per fer nous contactes en el nou any que acabem d'estrenar. Els participants presentar la seva idea, negoci, empresa o projecte amb el format conegut com Speech Elevator.

En acabar, de 10 a 12 de la nit, es farà el Sopar Networking per seguir fent connexions i creant relacions. Si després de sopar encara n'hi ha algú amb ganes de continuar amb el networking, cap problema, perquè podrà continuar prenent copes al mateix Oshum Concept Club Barcelona (Avda. Doctor Marañon, 17, a prop del Camp Nou).

Qui vulgui asistir només s'hi ha d'apuntar...i preparar els 30 euros que costa el sopar. Una petita inversió per a un emprenedor o una pime que ben aprofitada pot donar molts rendiments.

lunes, 11 de enero de 2010

Speed networking a Centelles (Osona) el 4 de febrer

Centelles (Osona) acollirà el dijous 4 de febrer una sessió de speed networking dins d'un acte empresarial obert a tothom que es tencarà amb una xerrada sobre "Economia pràctica" de l'economista Ramon Tremosa.

Com en altres sessions semblants, la idea és que els empresaris participants es coneguin i es presentin mútuament els seus productes i serveis durant 2 minuts. L'objectiu final és crear una xarxa de contactes empresarials i, si és possible, que sorgeixen nous negocis a partir d'aquests contactes.

Els organitzadors, l'agrupació local de CiU a Centelles, consideren que aquesta trobada de caràcter totalment empresarial ofereix "la possibilitat de fer contactes per tal de comprar millor, vendre més o trobar una altre empresa per tal de fer una aliança. És una tarda, així que la inversió de temps no és elevada i, estem convençuts, pot ser molt rendible".

La xerrada posterior de Ramón Tremosa -europarlamentari de CiU, doctor en economia i professor de la UB- també es presenta com una intervenció de caràcter únicament econòmic i oberta a tothom, però especialment interessant per a les empreses que exporten a la resta d'Europa.

Està previst que hi participin empreses d'Osona, la Garrotxa i el Vallés, però la sessió també està oberta a altres territoris. Els interessats en participar-hi només han de sol·licitar la inscripció a centelles@ciu.info.