viernes, 5 de marzo de 2010

Speed networking i dinar amb el Sr. Artur Mas, a l'AIJEC


Récord de participació en els dinars de l'AIJEC des que es va posar en marxa aquesta forma mensual de trobada de socis i amics. En aquesta ocasió es va superar el centenar de participants al dinar networking, que es va fer com és habitual al WTC de Barcelona, i en el que aquest cop el convidat va ser el candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya per CIU, Sr. Artur Mas, que va donar als joves empresaris la seva visió del futur de Catalunya, en cas de que fos elegit president.

Prèviament i com sol ser habitual aquest 2010, es va desenvolupar un speed networking (a càrrec de la nostra empresa), just abans del dinar, comptant amb 18 empresaris d'àmbits ben diferents, destacant la presència de 8 assistents no socis.

Fer esment que aquest va ser el darrer acte oficial del Sr. Cristian Rovira com a president de l'associació. Des d'aquí volem destacar el gran treball que hi ha fet, sabent liderar i aglutinar un molt bon equip de persones, deixant l'AIJEC de nou en un primer lloc del panorama empresarial català. Felicitats Cristian i molta sort en el teu nou projecte!!!

Recordar que el proper dinar networking serà el proper 7 d'abril i comptarà amb la presència del Sr. Sandro Rosell, pre-candidat a la presidència del FC Barcelona. Com sempre i prèviament, a les 13.00, es farà l'speed networking AIJEC. Els interessats a participar poden confirmar l'asistència per correu electrònic a aijec@aijec.es o comunicacio@aijec.es, o per telèfon al 93 430 55 00, indicant si volen assistir a l'speed networking i al dinar, o només de al dinar