miércoles, 27 de enero de 2010

Grèra estrena l'speed networking dels dinars de l'AIJEC

Una vintena d'empresaris i emprenedors de diversos sectors van participar a l'speed networking previ al dinar mensual de l'AIJEC, que ha tingut lloc aquest dimarts a Barcelona. En la trobada van participar representants del món de les finances, la formació, els serveis a les empreses, la comunicació i el màrqueting o la biotecnología, que es van mostrar satisfets dels contactes aconseguits i, en alguns casos, per la possibilitat de poder col·laborar en projectes comuns.


En l'speed networking, els participants expliquen les seves empreses i els seus negocis -durant quatre minuts- a cada un dels altres asistents, formant parelles que van cambiant quan s'esgoten els quatre minuts. D'aquesta manera es es facilita una gran quantitat de contactes i una informació molt completa en un curt període de temps.

L'acte, que va precedir al dinar mensual de l'AIJEC que en aquesta ocasió va protagonitzar el profesor de l'IESE Pedro Nueno, és fruit de l'acord entre aquesta associació i l'empresa de serveis empresarials Grèra. Segons l'acord, Grèra organitzarà un speed networking previ a cada dinar.

El profesor Nueno va explicar la seva experiència com a emprenedor, com va organitzar l'escola de negocis que dirigeix a la Xina i els projectes que té de repetir l'experiència a Ghana.

Els propers convidats de l'AIJEC seran Ferran Soriano (10 de febrer), Artur Mas (3 de març), Sandro Rosell (7 d'abril) i Joan M. Nin (5 de maig). Ja podeu anar prenent nota en les vostres agendes si no us voleu perdre l'oportunitat de viure aquesta experiencia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario