domingo, 31 de enero de 2010

Curs gratuït sobre xarxes socials el divendres 5 de febrer a Barcelona

APS Networking "6 Graus" inicia aquest divendres, dia 5 de febrer, un nou cicle de conferències gratuïtes que amb el nom de 6º NetworkerClub (Networking Business Club) tindrà lloc tots els primers divendres de mes. En aquesta primera xerrada es parlarà dels beneficis, els avantatges, les oportunitats i els riscos de les xarxes socials.

La trobada es farà al centre Mens Venilia (Gran via de les Corts Catalanes, 843) de Barcelona de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

A banda d'aquestes conferències gratuïtes del primer divendres de cada mes, APS Networking també organitza altres activitats cursos (el segon dimarts del mes) i events (el segon dijous de cada mes).

1 comentario:

  1. Xafardejant per la web he vist que vau fer un curs sobre les xarxes socials, just el que estic buscant, ja que porto la producció d'una companyia de teatre i també em dedico a la dinamització socio-cultural....per aquest motiu agrairia m'informéssiu si teniu previst fer algun altre curs de cara al 2011 per poder-m'hi apuntar!!

    mail: pitimartix@hotmail.com

    ResponderEliminar