martes, 2 de febrero de 2010

Nou speed networking de l'AIJEC abans del dinar amb Ferran Soriano

El próxim dimecres 10 de febrer tindrà lloc el segon speed networking que l'AIJEC organitza, amb la col·laboració de Grèra, abans dels seus dinars mensuals. En aquesta ocasió el convidat serà Ferran Soriano, president d'Spanair i ex-vicepresident econòmic del Barça, i tant l'speed com el dinar tindran lloc a l'Hotel Eurostars Grand Marina de Barcelona, ubicat a l'edifici del World Trade Center.

Com ja va succeir el passat 26 de gener, l'objectiu de l'speed networking, que es farà d'1 a 2, és aplegar un bon nombre d'emprenedors i de pimes perquè facin nous contactes i trobin oportunitats de col·laboració o de negoci. L'speed consisteix en diverses rondes d'entrevistes en parelles durant les quals els participants intercanvien informació i impressions durant quatre minuts. En acabar aquesta trobada, a les 2, començarà el dinar amb Ferran Soriano.

Els interessats a participar poden confirmar l'asistència per correu electrònic a aijec@aijec.es o comunicacio@aijec.es, o per telèfon al 93 430 55 00, indicant si volen assistir a l'speed networking i al dinar, o només de al dinar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario