domingo, 21 de febrero de 2010

Conferència sobre com estendre i mantenir els contactes de negocis a Gild

Gild International ha organitzat per al próxim dijous 4 de març a Barcelona una sessió sobre networking en la que Jordi Robert-Ribes, autor del blog Networking and Business, parlarà de com estendre i mantenir una bona xarxa de contactes de negocis.

Jordi Robert-Ribes té una àmplia trajectòria en el terreny del networking i de les finances acumulada al llarg de més de 20 anys d'experiència, "durant els quals ha posat les eines del networking al servei del progrès en nous territoris del coneixement", segons els organitzadors de l'acte.

Entre altres càrrecs, ha estat Comissionat per la Innovació en Negocis del Primer Ministre d'Andorra i Gerent de Recerca i Dessenvolupament de la companyia Telecom Optus, de Singapur, a Austràlia. És enginyer en teleccomunicacions, però el seu curriculum acadèmic també inclou un postgrau en Gestió Financera de Companyies Tecnològiques, entre d'altres títols.

Els participants en la sessió, que tindrà lloc de 12.00 a 15.00 del dijous 4 de març a la seu de Gild (Passatge Permanyer, 5 de Barcelona), podran aprendre:
- Tècniques i eines per augmentar i mantenir la xarxa de contactes de negocis
- Com expandir la xarxa de contactes en l'entorn professional i de les empreses en tres pasos
- Els errors que cal evitar
- Les limitacions del networking on line i tècniques i eines per poder superar-les

El cost per als interessats en assistir i no siguin membres de Gild és de 30 euros i poden demanar més informació a gildinternational@gildinternational.com.

No hay comentarios:

Publicar un comentario