sábado, 13 de febrero de 2010

Les sessions de networking de Getting Contacts i Grèra segueixen al març

Les trobades organitzades per Getting Contacts amb la col·laboració de Grèra tornen al març amb actes de networking previstos ja a Barberà del Vallès, Rubí i Vilafranca del Penedès. Es tracta de que els participans, empresaris i professionals, mantinguin entrevistes entre ells per fer contactes i sondejar si hi ha possibilitats de fer negoci plegats.

La primera reunió es farà el 2 de març, a les 9.30, a l'Auditori del Nodus Barberà de Barberà del Vallés, i fins ara ja hi ha prop de mig centener d'empreses inscrites. L'altra sessió prevista es farà el 23 de març, a la mateixa hora, a Rubí i ja hi ha una vintena d'inscrits. El mateix nombre d'inscrits que té fins ara la tercera trobada, que tindrà lloc a l'auditori municipal de Vilafranca del Penedès el 25 de març a les 9.30.

Les próximes trobades es faran a Montgat, Granollers i Terrassa, tot i que les dates encara no s'han fixat.

I els que busquin contactes més enllà de Catalunya, també poden participar a les sessions de networking que Getting Contacts organitza a Madrid els dies 24 i 25 de febrer, dins de la fira Expo Learning que se celebrarà a IFEMA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario