viernes, 12 de febrero de 2010

Segon speed networking del 2010 amb l'AIJEC abans del dinar amb Ferran Soriano

Una setzena d'emprenedors i pimes van participar aquest dimecres, dia 10 de març, al segon speed networking del 2010 que l'empresa Grèra organitza abans dels dinars mensuals de l'AIJEC. Els participants, entre els quals hi havia socis de l'AIJEC i altres que no ho eren, van valorar molt positivament aquesta trobada pels nous contactes que van establir entre ells.

Posteriorment, es van afegir als assistents al dinar amb el president d'Spanair i ex vice-president del Barça, Ferran Soriano, que durant la seva intervenció va explicar la seva experiència al capdavant de la companyia aèrea. També va fer algun comentari (que ens reservem) sobre les seves intencions en relació a les eleccions al Barça.

                     

El proper speed networking de Grèra i AIJEC es farà el dia 3 de Març, abans del dinar amb Artur Mas, candidat de CiU a la presidència de la Generalitat.

Els interessats en participar en algun d'aquests actes poden demanar més informació a l'AIJEC (Jesús) o enviar un correu a aijec@aijec.es o comunicacio@aijec.es.

No hay comentarios:

Publicar un comentario