lunes, 11 de enero de 2010

Speed networking a Centelles (Osona) el 4 de febrer

Centelles (Osona) acollirà el dijous 4 de febrer una sessió de speed networking dins d'un acte empresarial obert a tothom que es tencarà amb una xerrada sobre "Economia pràctica" de l'economista Ramon Tremosa.

Com en altres sessions semblants, la idea és que els empresaris participants es coneguin i es presentin mútuament els seus productes i serveis durant 2 minuts. L'objectiu final és crear una xarxa de contactes empresarials i, si és possible, que sorgeixen nous negocis a partir d'aquests contactes.

Els organitzadors, l'agrupació local de CiU a Centelles, consideren que aquesta trobada de caràcter totalment empresarial ofereix "la possibilitat de fer contactes per tal de comprar millor, vendre més o trobar una altre empresa per tal de fer una aliança. És una tarda, així que la inversió de temps no és elevada i, estem convençuts, pot ser molt rendible".

La xerrada posterior de Ramón Tremosa -europarlamentari de CiU, doctor en economia i professor de la UB- també es presenta com una intervenció de caràcter únicament econòmic i oberta a tothom, però especialment interessant per a les empreses que exporten a la resta d'Europa.

Està previst que hi participin empreses d'Osona, la Garrotxa i el Vallés, però la sessió també està oberta a altres territoris. Els interessats en participar-hi només han de sol·licitar la inscripció a centelles@ciu.info.

No hay comentarios:

Publicar un comentario