miércoles, 13 de enero de 2010

Primer networking de l'any amb 6 Graus a Barcelona

Quina millor manera de començar l'any que fent networking. És el que proposen des de 6º NetworkerClub, que n'ha organitzat una sessió doble a l'Oshum Concept Club Barcelona per a aquest dijous dia 14 de gener .

Primer, de 8 del vespre a 10 de la nit, hi haurà una trobada de networking professional: la Barcelona 6 Graus Networking and Negocis. Una bona oportunitat per fer nous contactes en el nou any que acabem d'estrenar. Els participants presentar la seva idea, negoci, empresa o projecte amb el format conegut com Speech Elevator.

En acabar, de 10 a 12 de la nit, es farà el Sopar Networking per seguir fent connexions i creant relacions. Si després de sopar encara n'hi ha algú amb ganes de continuar amb el networking, cap problema, perquè podrà continuar prenent copes al mateix Oshum Concept Club Barcelona (Avda. Doctor Marañon, 17, a prop del Camp Nou).

Qui vulgui asistir només s'hi ha d'apuntar...i preparar els 30 euros que costa el sopar. Una petita inversió per a un emprenedor o una pime que ben aprofitada pot donar molts rendiments.

No hay comentarios:

Publicar un comentario